Szolgáltatásaink

Angel's-Lóránt FotóStúdió...szenvedéllyel fotózni!

www.lorantfoto.hu esküvői kreatív fotózás filmezés DebrecenEsküvői fotózás

A hagyományos esküvői fotóstílust ötvözzük napjaink kötetlenebb ún. kreatív stílusával, annak különféle képalkotói módjaival: Glamour (illusztratív), Fotozsurnaliszta (dokumentarista) és C-session (kreatív fotózás).

Az esküvői fotókat leginkább e képalkotási lehetőségek kombinálásával készítjük.

A fotózás stílusa a párok személyiségéhez, elképzeléseikhez igazodik, Ügyfeleink igényeinek, álmainak megfelelően választunk stílust és kültéri helyszíneket: romantikus kastélyt, elegáns épületet, pompázó kertet, extrém sportpályát, belvárosi kávézót, szökőkutat, modern tetőteret, mesebeli vidámparkot, játszóteret, de akár lovasparkot, istállót, parasztházat...:-))

Szívesen ajánljuk és vállaljuk a hétköznapi esküvői fotózást, mert nem kell időpontokhoz alkalmazkodni, szabadon alkothatunk, utazhatunk és akár naplementében is gyönyörködhetünk.

Készülődéstől akár másnap hajnalig kreatív módon dokumentálhatjuk a Nagy nap eseményeit, pillanatait. Stúdiónkban nincsenek díjcsomagok, kizárólag képárakért dolgozunk. Fotóleválogatási lehetőséget biztosítunk, a képeket utómunkázva, igény szerint laborálva adjuk át rövid határidővel. Az esküvői fotóink "beszédesek", érzelmeket örökítenek meg és kreatívan örökítik meg a feledhetetlen pillanatokat!

fotó Debrecen az esküvői fotós www.lorantfoto.huExkluzív lehetőségek...

Köszönetajándék fotó:

mely a hétköznapi, de akár az aznapi felvételekből kiválasztott kép estére már a vendégek meglepetés ajándéka lehet (tetszőleges feliratozással).

Fotónyomtatás lagziban:

Esküvői vacsorán a vendégekről, családokról készített fotók helyszínre telepített technikával történő nyomtatása, mely alkalmas vendégkönyv, jókívánság könyv bejegyzéseihez, dekorációjához.

Jegyesfotózás(e-session):

a jegyes párok kreatív fotózása kültéri helyszíneken, a stílus leginkább kreatív- fotozsurnaliszta, mely hűen örökíti meg kettejük szerelemét. Alkalmasak ezek a felvételek fényképes meghívókra, de akár az esküvői Film vagy éjszakai projektoros vetítés képgalériájába is.

Angel's Fotókönyvek készítése:

Esküvői-, családi képek, gyermek vagy modell sorozatok keménykötésű, síklapos könyvbe való nyomtatása. A könyv rövid határidővel készül, panoráma élményt nyújt és valódi fotópapír anyagú. Mesekönyv hatású a lapozgatása.

Videószolgáltatás-Film készítés:

Film készítés professzionális technikával (HD-kamerával) számítógépes szerkesztéssel.

Ügyfél orientált szemlélettel: közös szerkesztésre van lehetőség, igény szerint effektek, zenék, mozgóképes menürendszereket választhatnak ügyfeleink. A Film a szerkesztés utolsó fázisában megtekinthető és még tetszőlegesen alakítható, szerkeszthető. Ezután kerül lemezre, exkluzív borítózva adjuk át. Gondolva az Örömszülőkre is Stúdiónk 2db. Filmet ad ajándékba.

Igény szerinti többkamerás felvételek, projektoros kivetítés biztosítása.

Profi kameramanokkal kizárólag a filmáráért dolgozunk, -óradíj és időmegkötés nélkül! Az utómunka ideje akár 2-nap is lehet, így szerdán már átveheti a pár a szerkesztett anyagot.

Új szolgáltatásunk a Wedding Cinema:teljes esküvő rögzítése többkamerás beállással,a nyersanyagból 30-40-perces exkluzív Film szerkesztés.

Modellfotózás:

Portfólió és egyedi sorozatok készítése igény szerint, műteremben vagy külső helyszíneken. Szexi meglepetésképek készítése, akár Angyalszárnyba vagy ördög jelmezbe bújva...:-))

 

Kismama fotózás,Újszülött fotózás:

Kismama, Kispapa, Pocaklakó fotózás kreatív látásmódban, stílusos egyéni kiegészítőkkel: kendőkkel, masnikkal, cipőcskével.

Az áldott állapot, a babavárás örömteli életérzésnek megörökítése.

Újszülött babák fotózása meghitt módon, nyugodt körülményeket teremtve exkluzív stúdióban, hangulatos megvilágításban vagy akár otthoni, meghitt környezetben is.

Gyermekfotózás:

                                                                         

Gyermek centrikusan, meseszerű megjelenítésben, stúdió vagy kültéri helyszíneken fotózzuk a babákat, gyerkőcöket,                                                

családokat. /Angyalka-és tündérszárnyak, kisördög jelmez, kalapok, óriási plüss figurák várják a nagyobbakat, apró sapkák, színes takarók, Angyalka szárnyak a picurkákat./

Örömmel megyünk szülinapi bulikba, zsúrokba fotózni,szívesen készítünk képet keresztelőkön, családi rendezvényeken.

Kismamafotózást vállalunk Stúdióban vagy otthoni környezetben, nagy elhivatottsággal örökítjük meg a Pocaklakó lét szépséges momentumait.

Esemény, riportfotózás :

Sportrendezvények, koncertek, versenyek, céges bulik, üzletközpontok fotózása, reklámfotók, tárgyfotók készítése.

Iskolai rendezvények,szalagtűzők,tablóképek fotózása-videózása.

Angel's-Lóránt FotóStúdió: fotó-és videó szolgáltatás az egész ország területén ill. Erdélyben, Ausztriában, Angliában, Szlovákiában, Kárpátalján.

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!